UPDATE: Cristi Pantazi pentru Hotnews. Mai clar de atît nu se poate!
luni, 26 mai 2014, 1:42
UPDATE: Cristi Pantazi pentru Hotnews. Mai clar de atît nu se poate!
6% înseamnă eșecul unui fel de a te raporta la cei din jurul tău.
Din 2010 și pînă azi, am aflat de la Traian Băsescu numai că sîntem grași, mulți, leneși și că ”trebuie”. Trebuie să suportăm, trebuie să înțelegem, trebuie să luptăm. Acum cîteva zile ”România trebuia să înțeleagă că trebuie ca resursele de apărare să fie alocate”. Chiar cînd trebuie, apare un trebuie în plus! Ca să ne intre în cap.
Duminică, 25 mai 2014, în ziua alegerilor, președintele ne-a anunțat că ”românii trebuie să vină la vot”. Nu discut ideea, ci acest imperativ epuizant, această mobilizare nesfîrșită pentru care nimeni nu mai are energie. Sau, dacă ar avea rezerve, nu mai are chef, s-o spunem pe aia dreaptă!
Cînd, ca politician de dreapta, înlocuiești piața cu gașca și meritul cu Elena Udrea, nu-i mai certa pe oamenii de dreapta că nu vin la vot! Și, în general, nu mai certa pe nimeni!
Sigur că, după o expresie inspirată a Angelei Merkel, ”o țară care cere puțin de la cetățenii săi nu poate evolua”. Dar nici o țară care cere mereu și, mai ales, cere strident, fără o minimă compasiune și respect pentru ce face mai apoi cu resursele pe care le cere, nu are cine știe ce trecere din partea cetățenilor săi.
Alina Mungiu observa încă de acum 4 ani tonul agresiv al celebrei conferințe de presă cînd s-au tăiat nivelator salariile, halal măsură de dreapta să razi fără nici un criteriu costul performanței!, și scria că ”președintele Băsescu ne ceartă pentru că sîntem prost guvernați!”. De atunci, tot într-o ceartă o ducem.
Să dojenești mereu, să te cerți cu toată lumea, ăsta e un stil agresivo-paternalist care nu mai funcționează în condițiile noii lumi. Nimeni nu e atît de mare încît să fie dirigintele etern. Nici google, simbolul puterii și al alegerii în lumea de azi, nu ceartă. Servește, educă, distrează, conduce, ne ia banii, dar nu-și ceartă clienții. De ce ar fi cetățenii mai prost tratați decît clienții?
Lumea s-a schimbat, vin noi generații care nu-și mai plasează centrul aprobării în afara lor. Noi, ”decrețeii”, sîntem probabil ultimii români crescuți în cultul unei discipline de multe ori aliniante și într-un spirit de sacrificiu care ne plasează în pretenția caraghioasă a unor salvatori de care nimeni n-are nevoie.
Nu mai ține să conduci oamenii cu cearta, cu reproșul permanent, cu ideea că poți crăpa cu barda un partid de dreapta și să ceri apoi unitate, că poate n-a băgat nimeni de seamă. Se termină o epocă. Iar cei care cred că totul se rezolvă mediatic să se mai gîndească un pic.
Dreapta n-a pierdut că n-are televiziuni, are cel puțin două, B1 și Realitatea! A pierdut pentru că, atunci cînd a fost la guvernare, nu a făcut suficient pentru oameni. Nu să le dea, ci să le prețuiască meritul! Goana asta pentru imagine și pentru media partizană nu rezolvă lipsa ideilor, a competențelor și a faptelor. E valabil și pentru stînga lui Ponta, Oprea și Constantin, care seamănă cu un salon de coafor, nu cu un proiect care să miște lucrurile înainte. Vă faceți voi permanentul în ecranul Antenei 3 și al RTV, dar vedeți dacă nu cumva voturile pentru Mircea Diaconu sînt voturi împotriva tuturor!
Cu cîteva zile înainte de alegeri, Elena Udrea se lăuda că ”De la Ceaușescu, nimeni n-a mai avut curajul să investească în pîrtii de schi. Peste 2 milioane de turiști au venit să le vadă”. Tare nivel intelectual de argumentare pentru publicul de dreapta! Cînd cheltuiești 250 de milioane de euro pe pîrtii și motivația ta e ”că au fost văzute” asta arată de cîtă obsesie pentru imagine au ajuns acești politicieni să sufere.
Nimic nu mai are valoare, viață umană sau pîrtie de schi, decît dacă e văzut. Celebritatea înainte de orice. Nu contează că pîrtiile sînt pentru schiat, iar viețile pentru trăit, nouă ni se explică cum ”trebuie” să le înțelegem pe toate.
6% înseamnă că amenințările și cearta nu mai funcționează. La unii n-au mers niciodată.
Și cu asta am răspuns și postacilor care, de cînd am reluat cazul Galei Bute, au ajuns să dea telefoane anonime sau mesaje pe net care sună astfel: ”Nu ai cum sa scapi. Ti-ai bagat mintile în cap? Ai inteles mesajul sau trebuie sa continui comunicarea cu partenera ta de investigatii, sa afle adevarul despre Marele Justitiar. Sa vedem daca mai are chef sa munceasca alaturi de tine?!”.
Răspunsul e: nu ne mai certați că nu ne vom băga niciodată mințile în cap! N-avem nimic de ascuns.
Am fost la vot că am vrut, nu pentru că ”trebuie”.
paul.o • 26 mai 2014, 23:14
Dle.Tolontan,
Sincer vorbind am fost un fun/fan al dvs. petru creativitatea dvs. , spiritul de investigatie , claritatea investigatiilor etc, .S-a intamplat ceva cu dvs ? Aveti probleme de sanatate ?
Tolontan • 26 mai 2014, 23:45
Asa imi vine sa vomit cand vad astfel de oameni, ca jurnalistii care nu au nici un aport in cresterea economica, in societate, care numa gura e de ei.De ce nu candidezi tu mai filozofule daca crezi ca ai putea schimba ceva? Bine ca il lauzi pe Mircea Diaconu marele independent care veti vedea cu totii peste ceva timp ca se va alatura unui partid(sunt deja informatii clar) si a fost sponsorizat de acel partid pentru campania asta.Sa va vad atunci cui mai dati voturile…
clahar • 26 mai 2014, 23:50
hopa!s-a intamplat ceva la gazeta sporturilor?gsp a revenit in trustul intact.nu o fi pmp un mare partid si nici elena udrea un sincer politician de urmat la capatul pamantului, dar nici nu poti confunda scorul electoral al acestuia, de putin peste 6%, cu cota electorala a lui traian basescu.si nici ce face un partid de 3 luni cu un monstru de 25 de ani(psd) decat dintr-un singur motiv:ai inceput si tu sa raspunzi la telefonul rosu al varanului care, stiu din auzite, suna des.
un alt decretel • 27 mai 2014, 1:11
Mercantilul M.D.si-a asigurat o sinecura la PE,dupa metoda EBA din 2009!Va asigur ca se va inscrie in PSD, curand!
InimaRea • 27 mai 2014, 2:07
Cind cititul si-ntelesul nu se leaga in actul cunoasterii, avem un analfabet functional, un fel de fotocititor care doar „vede”, fara a se sinchisi de sensul a ceea ce vede. In afara acestei situatii-limita, e aceea a discursului unic – tip Bula: Mie, poti sa-mi arati si-o locomotiva, ca eu tot la…aia ma gindesc.
Tolontan nu propaga ori repeta mesajul lui Voiculescu. Daca l-ar propaga, ar vorbi despre tradare de tara si alte parascovenii.
El insa spune ca s-a sfirsit un ciclu si ca, daca tot intram in altul, sa-l facem altfel.
De pilda, sa nu ne tot spuna unul ce trebuie, cind noi nu-i spunem lui ce trebuie.
Sa fie interesat de ce ne trebuie noua, nu de ce-i trebuie lui.
Si sa ne arate ca a-nteles ce ne trebuie si ca a gasit si solutii pentru a obtine ce ne trebuie. Dupa care sa-ntrebe: Mergem pe varianta asta?
Fiindca e clar ca nimeni nu poate – nici la Cotroceni, nici in alt palat institutional – fara sustinerea populatiei/poporului, cum i-om spune. N-a putut el Ceausescu, darmite un presedinte/premier democratic ales, intr-o tara libera.
Cei care-l mai sustin pe Basescu par a trai o spaima: Ce ne facem dupa? De parca s-ar despica pamintu-n doua fara Basescu. Abia dupa ce pleaca el, si-or da tot mai multi seama – si tot mai repede/incet, dupa cum ii duce capu’- cit rau a putut face omul asta, oamenilor de aici, tarii in genere. Numai la doua lucruri sa ne gindim: acordul cu FMI-BM-BCE, care ne-a-ndatorat pe 100 de ani degeaba; legislatia muncii astfel modificata incit nu mai exista drepturi sindicale, salariale, de orice fel pentru cei care cauta un job – toti sint la mina patronilor.
Or, principala consecinta a acestei aberatii – intr-o Europa in care drepturile oamenilor sint sacrosante – este scaderea vertiginoasa a PIB, de parca nimeni n-ar mai munci in tara asta. Intr-un fel, asa si este – aproape nimeni nu mai munceste si pentru tara, fiecare – pentru sine, de la patron, la angajat.
Diferenta dintre actuala guvernare si fosta e doar vocala si apasa pe vechea durere a taierii salariale. Or, o diferenta reala ar fi tocmai recuperarea demnitatii omului care munceste, printr-o legislatie care sa-i apere drepturile, nu sa i le spulbere de parc-am trai in Anglia victoriana (acum vreo 200 de ani, pour les connaisseurs).
Cit despre faimosul 6%, e de spus atit: asta-i cota de piata a lui Basescu. Nici jumatate din a lui Blaga, sub a lui Mircea Diaconu (siliconat de PSD, ce-i drept) cam cit a UDMR, sustinuta de 6% din populatia tarii.
Nu-i semn clar ca Tolontan vede bine ca urmeaza alt ciclu?
Emil • 27 mai 2014, 7:50
Cu cata eleganta ii raspundeti lui conspiratoruldeserviciu, „Nu, nimeni nu da voie altcuiva sa gindeasca si sa scrie. Sinteti intr-o eroare.”
Pluralul asta al politetii: „Sunteti intr-o eroare.”…….
Mi-ati adus aminte de Charles de Gaulle, adresandu-se unui critic „Vous etes un imbécile”.
Vlad • 27 mai 2014, 8:18
Sunteti plecati cu pluta rau de tot fratilor …ce telefon al Varanului??????????Tolontan are perfecta dreptate, spune lucrurilor pe nume.Romania este la pamant, o vedem cu totii …ce o tot dati dupa cires! Suntem vai mama noastra, murim de foame la propriu si astia cocotatii cheltuiesc banii poporului pt. partii de schi, sali de sport, parcuri si alte inutilitati ! si stim cu totii de ce !
diana_napoca • 27 mai 2014, 8:27
Domnule Tolontan,lasati comentariul politic,va rog!
Nu e cazul sa il luati la rost-chiar ‘mneavoastra pe Presedintele Basescu,nu e cazul.Va lipseste anvergura si -sper-marlania lui Pictor Vonta.Nu glisati spre zona namoloasa a ziaristicii.Abtineti-va de la politica deoarece nu sunteti nici calificat, nici dotat pentru asemenea incursiuni.rezumati-va la sport deoarece riscati sa deveniti penibil…Sau pesedist,dupa preferinte.Este incredibil cat deceptionata sunt de acest articol care explica proverbul cu vaca ce rastoarna sistarul cu lapte.
.
dddd • 27 mai 2014, 8:55
Tolontan este cel mai abject manipulator Voculescian. Pe de o parte il critica pe Voiculescu pe partea ailalta ii face perfect jocul. Au luat 6% pt ca patronul tau indobitoceste oamenii cu propaganda si nu poti in Romania sa iei mai mult fara o televiziune in spate. Tolontan esti o mizerie!!
De citit azi – 27 mai 2014 – DragosU.ro • 27 mai 2014, 8:59
[…] EDITORIAL Tolontan: Nu ne mai certați! […]
17 Nentori Tirana • 27 mai 2014, 10:16
„6% înseamnă eșecul unui fel de a te raporta la cei din jurul tău.“
rezultatele spun atceva. Blatistii au cistigat: Pota n-ar putea guverna, Basescu da. Pota poate ajunge Presedinte. Blat reusit.
Surpriza mare a fost PNL cu 15+7=22%, in conditiile in care blatistii, care se acuzau reciproc in limbaj popular, reuseau in trecut sa pacaleasca poporul, care vota cu unul din cei doi blatisti: ii imparti pe prosti ca sa-i conduci fara sa simta. Bravo romani. Antonescu, desi cam decent si subtire in campanie, a demisionat fara sens. Pentru a le strica planurile blatistilor ar trebui sa se alieze cu UDMR. Ar face cu adevarat o alianta de centru dreapta. Pota a sesizat pericolul, a trimis javrele sa destabilizeze PNL-ul.
PS In afara de concluzie, altfel e totul aproape corect, mi-au placut si ultimele articole. Nu te intereseaza, stiu, dar tin sa spun ca le citesc, merita, chiar cind o dai in bara rau de tot.
Aproape corect: poate gresesc, dar unul care pleaca din frontul salvarii nomenclaturii si aduce de trei ori minerii nu poate fi de dreapta.
bigbear • 27 mai 2014, 10:58
Am si eu o nedumerire: daca 6% este un esec pentru un partid care are cateva luni, cum definim cei 1-2% ai PC de care nu trece niciodata? As aprecia un raspuns domnule Tolontan, desi sunt convins ca brusc veti refuza sa discutati politica.
Ce au scris ieri liderii de opinie din România despre politică, economie și viața noastră | Blogul lui Ilias Papageorgiadis • 27 mai 2014, 11:04
[…] 6% înseamnă eșecul unui fel de a te raporta la cei din jurul tău. Din 2010 și pînă azi, am aflat de la Traian Băsescu numai că sîntem grași, mulți, leneși și că ”trebuie”. Trebuie să suportăm, trebuie să înțelegem, trebuie să luptăm. Acum cîteva zile ”România trebuia să înțeleagă că trebuie ca resursele de apărare să fie alocate”. Chiar cînd trebuie, apare un trebuie în plus! Ca să ne intre în cap. Duminică 25 mai 2014, în ziua alegerilor, președintele ne-a anunțat că ”românii trebuie să vină la vot”. Nu discut ideea, ci acest imperativ epuizant, această mobilizare nesfîrșită pentru care nimeni nu mai are energie. Sau, dacă ar avea rezerve, nu mai are chef, s-o spunem pe aia dreaptă!, a scris Cătălin Tolontan. […]
Ramon • 27 mai 2014, 11:31
haideți să vedem altfel aceste rezultate. În primul rând, 68 % nu au vrut să voteze. O parte locuiesc afară și nu merita să bați km intregi pentru nimic. De la președinte la partide și media, au insistat pe prezența la vot și asta se vede. Dar ce au votat, câți știu (sau mai degrabă câți votează în necunoștință de cauză) ? Nush dacă britanicii se zbat să scoată la alegeri oameni care nu știu pe ce lume trăiesc.
Și să ajungem la procente, adică ?% din 32 % votanți. USL, de la 70 % coboară la 15+37 și atunci cine pierde ? PDL+PMP are 12+6. PNL obține un mandat în plus față de acum 5 ani, plus Diaconu, un fost liberal, dar plâng. Eu nu-l mai vreau pe Crin pe sticlă, dar pe cine-l pot aduce prezident, cu excepția lui Iohannis ? Și dacă Iohannis dă chix până în noiembrie, lăsăm țara pe mâna PSD, care va lua de la toți și va da oamenilor lor să impartă.
Poate că Udrea a greșit formula de adresare, dar sunt 3 stadioane construite în anii PDL: Național, Ilie Oană și Cluj Arena, patinoar, etc. Că prețurile sunt exagerate, puteți vedea pe toate drumurile cu ce ne-am ales, bannere din banii care puteau fi pentru noi. Dar când, de 100 ani incoace, cei de la putere disprețuiesc poporul, să nu vă mire că pentru noi nu se face nimic, totul fiind pentru firmele lor.
Chiar dacă ar explica clar de ce a tăiat salariile, Băse tot nu ar mai fi ascultat. De ce la toți -25 %. Pentru că măsura trebuia să fie luată pentru FMI. Nu se putea intr-o zi să se aleagă cine merită să-i fie tăiate 10 și cui 80 %. Cele 25 puteau fi mai puține dacă dădeai personal afară, ar cine ar fi plecat ? Piloșii, cei care nu dau pe la servici ? Cui tăiai 35 și cui 15, dacă nu erau 25 otova ? La privat e mai simplu, asta e oferta de mâine, tu pleci că n-am nevoie, tu scazi cu 30 %, nu-ți convine, ești liber. La stat e mai greu. Cum să dai afară polițai sau profesori și asta peste noapte ? Le tai 25 și cei care sunt buni, pleacă singuri. În fine, nu era treaba lui Băse. Boc ar fi putut spune: eu nu fac asta și plec. Rămânea ca Băse să-și piardă sprijinul guvernului în mai 2010 și venea PSD, care trebuia să muilțumească FMI. Cum ? Era varianta creditelor disperate externe, la dobânzi mari.
Dar până la urmă, chiar nu mă interesează, și dacă PMP ar fi luat acum 30 %, tot nu făceau bine pentrui mine. Și de-o fi Ponta, de-o fi Iohannis sau Oprescu, tot aia ie. Chiar credeți că pe noi ne bagă cineva în seamă ?
aspida • 27 mai 2014, 12:19
tonto,încet,încet devii al doilea gâdea!
bimbi • 27 mai 2014, 13:02
Ca si postul tv antena 3, un post care vrea sa ne bage pe gat ideile lor de 2 bani si tu „MARELE ZIARIST” se pare ca vrei acelasi lucru: SA NE MANIPULEZI si sa ne demonstrezi ca negrul este, de fapt, alb.
6%, de acord este „nota de plata” a lui Base.
Dar, de la revolutie, sub diverse denumiri ipocrite: Iliescovici, nastase, geoana, dragnea sau ponta, aceste PLOSNITE ROSII si-au batut joc de Romania. La vorbe si mistouri sunt cei mai tari. Una zic si alta fac.
Ei cand platesc nota de plata ?
mirela • 27 mai 2014, 14:08
sunteti foarte penibil domnule tolontan.
cu cat va platit votculescu pentru a scrie un rahat de articol?
Octavian Stăncioiu • 27 mai 2014, 14:18
Domnule Tolontan, chiar vă simțiți un ”decrețel”? Ați fost al 3-lea copil al familiei, sau ce?
Este o etichetă!
Lary • 27 mai 2014, 14:44
Cateva intrebari:
avem presa independenta?? Nu, deci „ne trebuie”
avem justitie eficienta?? Nu, deci „ne trebuie”
avem economie puternica?? Nu, deci „ne trebuie”
avem invatamant performant?? Nu, deci „ne trebuie”
avem politicieni de calitate?? Nu, deci „ne trebuie”
Daca maine apare in politica o figura noua,tanara,educata si afirma cele de mai sus va fi imediat stigmatizat si aruncat afara din politica de domnul Tolontan pentru ca omul afirma ca „trebuie” sa rezolvam,ca si natie,cateva chestiuni.
Asa da mod de a gandi si de a merge mai departe!Felicitari Tolo tine-o tot asa.
Ivan • 27 mai 2014, 15:02
Mi-ar placea sa stiu ce a vrut sa zica bloggerul prin urmatoarea fraza : „Vă faceți voi permanentul în ecranul Antenei 3 și al RTV, dar vedeți dacă nu cumva voturile pentru Mircea Diaconu sînt voturi împotriva tuturor!”.
Cu multumiri,
Ivan
Elena • 27 mai 2014, 15:05
Vorba lunga, saracia omului
Nimic nu se va schimba!
Cătălin Tolontan • 27 mai 2014, 16:27
68, Octavian Stăncioiu: pentru mine, decretel nu e o insulta, ci un compliment. Inseamna sa faci parte dintr-o generatie care a invatat enorm, si-a cistigat locul prin examene dure, a participat la Revolutie si, mai apoi, la toate dezamagirile si reusitele occidentalizarii economice si politice a Romaniei.
62, bigbear: despre PC cred ce am crezut si am spus mereu: este o fictiune mediatica, nu un partid.
58, diana_napoca: mie imi lipseste, intr-adevar, maretia de a-l critica pe presedinte, dar asta nu poate provoca mare paguba, pe cind faptul ca lui Traian Basescu a ajuns sa-i lipseasca puterea de a deveni mic, asta mi se pare o problema!
cristian007 • 27 mai 2014, 17:48
@52. Oameni cumsecade ca D-l Tolontan nu vor candida vreodata in RO, deoarece stiu ca la un moment al campaniei or sa ajunga fata in fata cu oameni ca Ponta, Basescu, Antonescu, Voiculescu sau Udrea. D-l Tolontan nu o sa poata privii electoratul in ochi si sa le promita mariri de pensii sau salarii, pentru ca stie ca nu sunt bani la buget. Ponta, Basescu si restu’ or sa se uite in ochii electoratului si or sa minta cu nerusinare. O sa le promita mariri de pensii, de salarii, micsorari de TVA, si or sa uite de promisiuni a doua zi dupa alegeri. Si ghici ce electoratul o sa-i voteze tot pe Basescu, Ponta, Udrea, Antonescu, Voiculescu. Nu e vorba ca ducem lipsa de oameni competenti, doar ca avem conducatorii pe care-i meritam.
Marius • 27 mai 2014, 18:45
Domnu’ tolo, nu trebuie nimic, stai jos. Tu să fii sănătos.
JohnnyBlade • 27 mai 2014, 18:48
Bai, dar nu mai poate omu’ sa scrie un articol la adresa capitanului Ahab ca sar de c u r in sus postacii aparatului parazitar ceva de speriat.
Daca citesti comentariile de aici ai zice ca au luat slugoii basisti cel putin vreo 70%. Hai ca nu mai aveti mult si o sa va duceti sa-i aruncati portocale cu prastia.
val • 27 mai 2014, 18:56
Sa trăiți bine
BĂLĂ ION ADRIAN • 27 mai 2014, 22:51
Aşa-zişii lideri politici actuali din România nu par să vadă clar de ce un independent (MIRCEA DIACONU) a obţinut REZULTATE mai bune decât unele partide politice. De fapt MIRCEA DIACONU este cel mai bine votat europarlamentar din ROMÂNIA. Motivul este clar: ROMÂNII AU VOTAT ROMÂNUL şi nu reprezentantul unei anume doctrine de partid. Dacă duminica trecută ar fi fost ALEGERI PREZIDENŢIALE, ACUM am fi vorbit de turul 2 de scrutin, în care MIRCEA DIACONU ar fi avut cele mai mari şanse să CÂŞTIGE. Asta pentru că MIRCEA DIACONU ESTE DINCOLO DE PARTIDE, DINCOLO DE VOINŢA POLITICĂ DIN ROMÂNIA SAU CEA COMANDATĂ DE LA WASHINGTON (ORI BRUXELLES). [RM. VÂLCEA]
Acciduzzu • 27 mai 2014, 23:10
Catalin, mi-am exprimat puncte de vedere diferite de ale tale de multe ori dar de data asta imi scot palaria. Ai pus degetul pe o rana. Si inca nu ai apasat destul de tare. Dar, precum vezi din comentarii, nu prea ai cu cine discuta. Toti excitatii care te critica nu o fac cu argumente, respectandu-ti parerea, ci „pentru ca trebuie”. Pentru ca ei nu au capacitatea intelectuala sa inteleaga ca fiecare are dreptul la opinie si ca acea opinie trebuie respectata. Eu inteleg ca opiniile tale deranjeaza dar asteptam niste explicatii, argumente. Au fost unele dar si atunci au fost insotite de acuze si invective. si acesti oameni au pretentia ca sunt ‘democrati” dar cine nu este cu ei este ori „prost” (ca toti cei care voteaza PSD – zic ei) sau pur si simplu „agenti ai Rusiei” Sincer este patetic. Si eu m-am saturat de toti cei care nu stiu sa-si scuze prostia si idiotenia, esecurile lamentabile si frustrarile impotente decat cu scuze gen ” 70% nu au venit la vot” ” nu e esec sunt rezultate foarte bune” ” poporul e prost”. Ce dovada mai clara de impotenta politica si intelectuala? Asa ca, subscriu din tot sufletul la apelul tau ” NU NE MAI CERTATI” pentru prostia si frustrarile voastre!! Cat de boi pot fi cei care mai intai ne fac „prosti” iar apoi vor sa-i votam?
bigbear • 27 mai 2014, 23:40
@ Tolo – Multumesc pentru raspuns, insa mi se pare o manevra subversiva; avem doi oameni, doua personaje negative, despre unul spunem scurt „e un om rau” si despre al doilea scriem 2 pagini. Pe cand o sa avem onoarea de a citi un articol de aceeasi lungime despre domnul Voiculescu si fuga lui de justitie? Sau o investigatie despre santajul practicat de grupul Intact? Ma refer desigur la ancheta in curs, nu e o acuzatie.
Nu ar fi mai bine sa evitati politica si sa ramaneti in sport?
Nasul TV » Cătălin Tolontan | Nu ne mai certați! • 28 mai 2014, 2:15
[…] Sursa: tolo.ro […]
luther • 28 mai 2014, 9:29
tolo ,ti-am mai spus de multe ori si tot nu ai inteles ca esti obiala trustului ;infect .com ; .tu ca ziarist de sport nu trebuie sa te implici in murdaria asta a curvelor politice .ROMANIA post decembrista nu a avut un om politic de calibrul lui BASESCU . politruci pe bani nostri sunt o gramada 588 ,inutili,absenti si zau nu mai gasesc adjective .franta ,germania sunt tari mari cu populatie mai mare de 2-3 ori decat romanica ,stii cati parlamentari au ? sau secretari de stat .pe tine te preocupa doar marinarul ,blonda si eba .de figurile triste ce populeaza P.E .gen daciana ,ivan ,valean nici un cuvant .
Sorin T • 29 mai 2014, 2:55
Am inteles, revolta, revolta, dar la vot tot v-ati deplasat.
Nu ca a dat ordin Basescu ci asa, ca ati vrut dumneavoastra, fireste.
Nu ma indoiesc ca, in ciuda dezamagirii, ati gasit totusi niste figuri proaspete si curate ca lacrima, pe care sa puneti stampila.
Altfel, cu cazul Udrea ce se mai aude?
Cand o ridica Elliot Ness de la DNA?
Sau nu o mai ridica si se confirma ce hahaiau colegii dvoastra jurnalisti de la A3?
Eu zic ca nu, sigur o ridica cat de curand, daca asa a prezis un jurnalist care publica la Hotnews, care e cu totul si cu totul altceva decat B1 si Realitatea.
camione • 30 mai 2014, 14:40
tolo are perfectata dreptate vizavi de aroganta dreptei, doar ca base ar fi managerul google si noi programatori nemotivati suficient, nu ne-ar motiva nici daca si-ar taia si el din salar.
o firma nu e democratie, dar exista diferite metode de motivare (si nu trebuie sa fie manipulare HR, suspecta pt oricine vine din blocul de est), iar un CEO poate fi dat jos daca asa vor shareholderii.