Şahistul de la miezul nopţii

În minutul 108, Matache blochează cu piciorul, precum Penu pe vremuri. Pentru băieţii care dau să intre pe google ca pe teren, nu rupeţi gardurile! Penu a fost un mare portar de handbal, îngerul lui Dinamo şi al echipei naţionale.

joi, 27 august 2009, 11:45

În minutul 108, Matache blochează cu piciorul, precum Penu pe vremuri. Pentru băieţii care dau să intre pe google ca pe teren, nu rupeţi gardurile! Penu a fost un mare portar de handbal, îngerul lui Dinamo şi al echipei naţionale.

Apoi, la penaltyurile de departajare, pe Matache l-au şters aproape toate baloanele. Pe mănuşă, pe vîrful bocancului, pe braţ. Parea un blestem sau o slabiciune a lui.

Şi, tocmai cind se terminase seria jucătorilor de cîmp şi venea rîndul portarilor să execute iar noi tremuram in mjlocul celei mai proaste transmisii a unor „11m”, ingrozitoare prestatia TV a cehilor!, si stateam cu inima batind ca la porumbei, asteptind sa vedem daca plasa se misca sau nu, atunci Matache s-a aruncat perfect şi a scos mingea decisivă.

Nu, nu a fost noroc. Ci stăpînire, pentru că acolo plonjase şi la ultimele execuţii ale cehilor.

Un joc de şah în miez de noapte care a deschis portile sublimului pentru lupta eroica a întregii echipe. Si care vine sa ne arate de ce UEFA a judecat cu moderatie si in spiritul jocului ce s-a intimplat la Bucuresti: pentru ca fotbalul trebuie lasat sa decida. El a vorbit si pe buzele sale s-a auzit DI-NA-MO.

Comentarii (167)Adaugă comentariu

Je  •  28 august 2009, 3:44

Cu litere rosii ? .

Stefan  •  28 august 2009, 3:59

Pana mai ieri ii injurati pe jucatori ca nu au fost in stare sa faca fata cehilor acum ii urcati pana in al 9-lea cer nici voi nu mai stiti ce vreti ,saptamana trecuta rupeati gardurile acum rupeti nori ,moderatia ,toleranta de o parte si daruirea si constanta de partea cealalta sunt 2 lucruri pe care romanu nu prea le cunoaste!

constantin tiront  •  28 august 2009, 4:07

Brvo DINAMO! Bravo STEAUA! Bravo CFR! Bravo POLI! Bravo UNIREA! Va urez un parcurs cat mai lung in cupele europene intru propasirea fotbalului romanesc.

Stefan  •  28 august 2009, 4:07

se tot spune ca a facut istorie ,istorie pentru cine?pentru suporteri ,pentru romania? istorie pentru club?nu ,istorie pentru ca a intors un rezultat impotriva unui adversar aproximativ modest cand nimeni in afara de borcea ,de mine care sunt stelist dar am tinut cu dinamo in seara asta,de jucatori ,cativa suporteri fanatici… nu se asteptau.a facut istorie pentru ca a intors un rezultat si a realizat ce nu era firesc inainte de retur dar firesc in tur?Mi se pare prea mult aceasta bucurie dusa la extrem pentru o calificare in gupe..e normal sa existe dar nu sunt aceiasi jucatori injurati la fiecare meci sau acum s-au schimbat intr-o noapte .

Alinush  •  28 august 2009, 4:10

Adevarat, transmisia tv a penaltiurilor a fost de tot ***, camera ramasese pe jucator in loc sa arate mingea in poarta.

ovi USA  •  28 august 2009, 4:51

Frumos articol… cu totul ca sunt fan Poli Tim .. mam bucurat foarte mult pentru toate echipele, mai ales dinamo. Toate meciurile au fost fruoase. Singurul lucru care as vrea sa stiu… ce le spune Bergodi la stelisti in vestiar la pauza .. sau cu ce ii injecteaza… ca parca sunt alta echipa in repriza a doua?

maistor kokir  •  28 august 2009, 4:55

n-am vazut meciul, pt ca acum m-am trezit, sunt f f surprins de calificare, mai ales ca la 3-0 din cate stiam eu ,tot cehii trebuiau sa se califice, adika din cate stiam eu daca pierzi la masa verde cu 3-0 , la egalitate perfecta esti eliminat … probabil regulamentul uefa s-o fi schimbat …

arh. Gheorghe Petrescu  •  28 august 2009, 5:52

A FOST O SEARA LA MINE IN SUA, ROMANEASCA. AVEM 4 ECHIPE ANGRENATE IN EUROPA FOTBALISTICA. LE DORESC SUCCES LA TOATE. DINAMO A FOST O FORMATIE ROMANEASCA DE MARCA IN ACEASTA SEARA. BROVO. BUN ARTICOL. HAI STEAUA !

reno  •  28 august 2009, 7:07

Conform wikipedia Liberec are 103,737 de locuitori, cat Botosaniu, iar bugetul echipei e cat al otelului, deci nu ati batut Barca baieti, venitiva in fire. meciul a fost dramatic, dar nu v-ati luptat cu castigatoarea cupei uefa, ci o e echipa de 2 lei. A fost ca intr-un film indian, nu ca intr-o drama antica.

Daniel V.  •  28 august 2009, 7:12

O palma data golanilor care NU NE REPREZINTA si care ne strica imaginea!O palma data acelor impaiati care se considera patroni de „Fulgere”Bragadiru!Hai Dinamo!CEI DIN TEREN DE ASEARA SUNT DINAMO !BRAVO BAIETI! ARESTATI HULIGANII SA PUTEM VEDEA FOTBAL!

bau-bau  •  28 august 2009, 7:21

Sunt suporter 100% al STELEI, dar azi trebuie sa scoatem palariile in fata lui Dinamo pt tot ceea ce a facut in aceasta seara.FELICITARI!!! Si va spun sincer ca pe masura ce se apropia sfarsitul meciului,am inceput sa am din ce in ce mai multe emotii pt Dinamo, pt ca, la urma urmei, in afara tarii toti SUNTEM ROMANI!!!!!!!! TREBUIE SA FIM UNITI!!!! In campionat este alta „mancare de peste”, dar pe plan international suntem ROMANI!!!! ATAT SI NIMIC MAI MULT!!!! FELICITARI
CFR-ULUI SI POLI TIMISOARA!!!!!

1q  •  28 august 2009, 7:23

cam mult trei de zece in caseta tehnica, pt dinamo. adversar modest in play off. daca meciul era in otimi ? dădeați nota 11 ?
trnsmisiunea execrabila si asta arata ca fotbalul ceh e modest rau, devreme ce nici televiziunea nu se omoara pt a asigura o transmisie decenta,si astfel revin: trei de zece ? v-a cam luat valul…

Comisarul Moldovan  •  28 august 2009, 7:29

SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN !!!

SUNT MANDRU CA SUNT DINAMOVIST !!! Felicitari Stelei , CFR-ului ,
Timisoarei si lui Dinamo !!! Toti si totul pentru ROMANIA !!!

SUNTEM ROMANI inainte de a fi stelisti ,dinamovisti , craioveni ,rapidisti etc etc
De ce ura asta intre noi la meciurile directe ??? Nu vi se pare ca e prosteasca ???
E doar un joc de fotbal !!! E sport nu e razboi !!! Azi castiga sau pierde Steaua maine Dinamo sau Rapid si tot asa ! De ce nu putem fi oameni ??? Ce naiba castiga suporterii
cu ura asta ??? Din pacate putini sunt suporteri adevarati ,oameni care vin cu drag la stadion si care situ totul despre echipa ,despre fotbal ca joc . O buna parte e cea a huliganilor ,derbedei cu doua clase care abia asteapta sa sara la bataie !!! Pacat ca nu
pot castiga ambele echipe in acelasi meci ca asa ar merge toti acasa bucurosi ,dar chiar si asa s-ar gasi unii cu draci in cap care sa faca scandal . Educatia si civilizatia trebuie impuse cu forta si duritate maxima atat pe stadion cat si in societate !
Suntem romani !!! De ce ne lovim unii pe altii????

un om  •  28 august 2009, 7:33

BRAVO DINAMO!!

ciupi  •  28 august 2009, 7:34

retineti acest nume: NICOLAE MATACHE! acesta (ma rog, acestia, daca sunteti prea tipicari!) au decis calificarea restul (turci, borci si alte calatoare) au in comun cu dinamo ceea ce are liberec cu calificarea…

Adrian  •  28 august 2009, 7:47

Dinamo este in cel mai fast moment de imagine pe care l-a avut in ultimii 20 de ani. Daca nu reusesc sa profite de acest moment si sa devina ceea ce era Rapidul lui Razvan Lucescu atunci actionarii aia isi confirma prostia (Copos a facut-o deja). Sa vedem cum vor gestiona ei toata situatia asta, ori duc echipa din nou pe marginea prapastiei ori o lasa sa isi faca treaba. Dinamo a castigat multi fani aseara, asa se face nu cu declaratii in presa ale lui Borcea, Turcu, etc.

Tudor(GT)  •  28 august 2009, 8:11

MAGNIFICA DINAMO !
Insfirsit mindru ca sint dinamovist .
Va pun totusi o intrebare :Daca nu se intimpla ce s-a intimplat la meciul tur mai puteam vorbii acum despre aceasta seara de neuitat ?

vio  •  28 august 2009, 8:12

A fost o seara frumoasa.Din pacate dinamovistii au foarte rar parte de asemenea bucurii.SPER CA ACUM S-A SPART PROVERBIALUL GHINION.Ar fi pacat sa nu profitati de acest val de simpatie.Tot respectul.

edi  •  28 august 2009, 8:19

a fost sau nu ?
asta e intrebarea…
a fost bine ce au facut suporterii in stefan cel mare?
eu zic ca acolo s-a jucat calificare ..atunci au inteles mercenarii ce au de facut…atunci si-au dat seama ca joaca la un club istoric…atunci si-au dat seama ca nu se mai poate cu ignoranta…atunci au inteles ca lumea nu mai tolereaza rusinea…

din pacate la dinamo merge cu frica si cu bani multi…(nu uitati ce prima fabuloasa au avut in fata ochilor inainte de meci)

aceasta victorie ne apartine in aceeasi masura si „huliganilor” si „cetatenilor” si jucatorilor

geolik  •  28 august 2009, 8:30

ASA VA VREM MEREU. BRAVO BAIETII.

DANUBIAN  •  28 august 2009, 8:33

Sunt stelist dar pot sa spun BRAVO DINAMO!
Cred ca s-a cunoscut ca unii betivani au fost rezerve , lasand locul unor fotbalisti care au vrut si chiar au reusit sa demostreze ca sunt profesionisti. Sa speram ca prestatia f buna de aseara o sa fie urmata de alte prestatii bune in grupe.
Succes tuturor echipelor romanesti la tragerile la sorti.
Hai Steaua!

area51  •  28 august 2009, 8:35

Le spun ceva la toata suflarea:::

ceva ce n-ati observat…

dupa finalul de la Liberec…s-a aflat in stadion la Dublin de calificarea lui dinamo…

Sa-mi dea lacrimile…tot stadionul a inceput sa cante….”Roooo-ma-ni-aaaaa! Roooooo-ma-ni-aaaaa!!! „

Dan  •  28 august 2009, 8:42

e un moment in care sportivii ar trebui sa faca sport, iar comerciantii de butelii si servicii sa revina la meserie ; si toti ar trebui sa uite ca exista interviuri la tv ; este pacat sa strici imaginea unui joc frumos cu agramati la stiri

Emil  •  28 august 2009, 8:51

aseara imi vedeam linistit de „treaba” prin casa adik eram bagat in calculator pana peste cap la un mmorpg , suna telefonul ,un amic ma anunta dinamo are 2-0 am lasat tot si am urmarit meciul cu sufletul la gura am plans dupa ce Matache a aparat ultimul penalti.
Imi cer scuze baieti ca nu am avut incredere in voi .

lucix  •  28 august 2009, 8:55

sunt dinamovist de cand ma stiu , dar niciodata nu am vazut-o pe dinamo cu atitudinea de aseara. Ma uitam la meciul tur si nu-mi venea sa cred ce se intampla cum nu erau in stare sa lege 2 pase cum faceau aia jaloane cu ei. Am fost f inciudat de ce s-a intamplat in finalul meciului dar pe de alta parte aveam sentimentele celui care s-a saturat de carpeli, de inprovizatii, de jumatati de masura care nu tin si care vrea sa darame tot si sa o ia de la zero.
Toata lumea, a urlat HULUGANII dar acum cred ca EI au avut un rol in atitudinea pe care dinamo a avut-o aseara pe teren.

codrut  •  28 august 2009, 8:57

O SEARA MAGICA.BRAVOOO BAIETIIIII.

marius dobrescu  •  28 august 2009, 8:58

Catalin Tolontan:
Salut, ma vad nevoit sa intreb pentru a doua oara:
Cum comentati comportamentul inacceptabil al lui Marius Niculaie?
La sfarsitul meciului cand se bucurau jucatorii in vestiar Niculaie a tinut sa-i faca in mod special o dedicatie lui Cristi Geambasu.
La injurat ca la usa cortului in fata camerei.
Astfel de iesiri nu ar trebui lasate la voia intamplarii.

Cristina  •  28 august 2009, 9:11

Bravo echipelor calificate. Se pare ca sanctiunea data lui Dinamo a avut un efect de mobilizare…
Ma intreb daca asta si-au dorit „suporterii” si daca isi vor mai repeta gestul…

buba  •  28 august 2009, 9:11

Ce frumos ati scris domnule Tolontan; tin cu Steaua de o viata, dar aseara am fost suta la suta suporter dinamo ! respect dinamo, ati meritat calificarea; am stins televizorul aseara dupa ce s-au terminat toate emisiunile de sport; voiam sa vad reactiile tuturo la calificare dinamovistilor; ma bucur pt cristi borce, ma bucur pt ei, dar duminica o sa-i calcam in picioare !
Oricum, ieri a fost ziua romaniei in europa !

un dinamovist  •  28 august 2009, 9:20

Ma surprinde faptul ca dupa atata timp suporterii altor echipe au bunul simt si decenta de a se bucura pentru o reusita a lui Dinamo. N-am crezut ca voi ajunge sa vad asta. Bravo lor, sunt romani adevarati si noi, suporterii lui Dinamo le ramanem indatorati pentru aceasta atitudine de adevarati romani. E adevarat ca Dinamo nu a eliminat o superechipa, o forta europeana, dar nici echipa de 2 bani nu prea este aceasta Slovan. Au dovedit-o in meciul tur si cred ca daca nu s-ar fi vazut prea devreme cu sacii in caruta altfel ar fi stat lucrurile. Sa nu uitam ca in prelungiri Slovan chiar a jucat fotbal si cred ca daca ar fi avut atitudinea asta de la inceputul meciului miracolul nu ar fi fost posibil asa ca nu trebuie sa minimalizam aceasta reusita a lui Dinamo in conditii cat se poate de vitregi. Doar Sportul studentesc (dintre echipele romanesti) a reusit sa intoarca un rezultat de 0-3 dupa prima mansa dar in conditiile in care al 2 lea meci l-au jucat pe teren propriu. Oricum Boneti trebuie lasat in pace sa-si faca treaba. Chiar daca am fost suparat in momentul cand s-a renuntat la Sabau, acum tind sa cred ca nici Boneti nu este o solutie rea. Cred totusi ca duminica Steaua va avea un meci usor pentru ca stiu ca baietii de la Dinamo nu vor reusi sa gestioneze corect euforia calificarii (poate ca totusi ma insel, dar nu cred). Chiar daca vom pierde meciul cu Steaua eu zic ca este o pierdere acceptabila dupa aceasta calificare miraculoasa in care doar o mana de „nebuni” au crezut cu adevarat. Eu unul, desi sunt dinamovist va spun cu sinceritate ca nu am crezut nici macar intr-o victorie, daramite intr-o calificare. Aproape ca si acum mai am inca impresia ca este doar un vis frumos. Aceasta calificare a depasit asteptarile mele cele mai optimiste. Nu pot decat sa-i felicit pe toti pentru ceea ce au facut si sa sper ca nu vor mai fi meciuri ca cel din mansa tur ci doar ca cele din mansa retur pentru ca aceasta performanta sa nu fie in zadar.

robert  •  28 august 2009, 9:29

Scrieti va rog , trimiteti un mesaj acestui personaj ciudat al fotbalului zis Borcea sa o lase mai incet cu declaratiile super optimiste, sa se bucure in liniste , sa nu mai incite asa zisi suporteri plini de prafuri albe, sa fie ponderat , civilizat precum conducatorii marilor echipe. Dar poate ii cerem prea mult !!!

Amalia  •  28 august 2009, 9:29

Sunt stelista de mica dar aseara am tinut pumnii stransi pt Matache si restul baietilor iar la final am plans de bucurie 🙂
Bravo baieti:)

P.S. Asta nu inseamna ca nu vreau sa piarda in derby 🙂
Oricum mult succes. Asta vrem, vrem fotbal si nu scandaluri, nu declaratii ale patronilor si comentarii aiurea. Nu vrem decat fotbal, daruire si de ce nu, cat mai multe victorii pentru echipele romanesti in Europa.

alb/albastru  •  28 august 2009, 9:32

tin cu craiova… implicit „simpatia” ptr DINAMO e f mare
Folosind cuvinte rezonabile, am mai pus commenturi referitoare la discrepanta intre pretentiile lui dinamo…si jocul slabutz.
In principiu „unde nema putirinta, ce mai chichirez galceava”
La fel am zis si dupa meciul tur cu Slovan.
Astazi….scot palaria…si spun RESPECT DINAMO.

motanu72  •  28 august 2009, 9:33

Ce mai putem spune!?
D – Daruire
I – Incapatanare
N – Noroc
A – Altruism
M – Mobilitate
O – ONOARE

” JOS PALARIA „

cristi  •  28 august 2009, 9:36

in momentele astea cel mai tare ma incalzeste ca dupa dezastrul din tyur si in toate momentele grele care au inceput de la ratarea titlului,am ramas langa echipa si tot dinamo mi-a ramas in inima.aseara am primit rasplata.sincer,merita 1 an de chin pt o seara de fericire maxima.felicitari d-lui tolontan,e singurul jurnalist de presa sportiva de la noi in fata caruia imi scot palaria:obiectiv,corect,cultivat.

Mircea  •  28 august 2009, 10:08

Aseara am primit zeci de mesaje de felicitare (numai ca eram cunoscut ca dinamovist)de la persoane pe care nu le-am vazut de mult timp. Am simtit bucuria lor de oameni normali, care au alte preferinte fotbalistice, sau care nu au treaba cu sportul.Ceva s-a intamplat aseara,ceva magic,in afara de meciul in sine asa-i? Indiferent ce echipa romaneasca ar fi fost eu as fi trait aceleasi sentimente(am experiente si 53 de ani)si ma bucur ca s-a intamplat acum si altora.Daca eliminam ura idioata (nu rivalitatea)e frumos sa ne bucuram .Dinamo,ai mare grija!!!

sandu  •  28 august 2009, 10:10

De asta e frumos fotbalul. Te face sa uiti de criza, de somaj, de foame. Te intoarce la bucuriile (sau supararile) primare, pe care se aseaza ierarhiile in viata: respectul, bunul simt, modestia, speranta, sacrificiu (exact asta am vazut in figura lui Matache si in ochii lui Niculae).
E greu sa incerci sa controlezi frustrarile unor oameni privati de prea multe in aceasta viata, dar mai presus de orice, de educatie. Acum stau sa ma gandesc daca „huligani” sunt si in provincie. Sincer nu prea am vazut, dar am vazut oameni care stiu sa aprecieze un spectacol fotbalistic si la Cluj si la Timisoara si la Iasi. Dar, atata timp cand ai modelul presedintilor de club si al conducatorilor care se injura intre ei si se insulta, la fel o sa se intample si in tribune.
Acest meci ar trebui sa fie un semn mai ales pentru Borcea (cred ca D-zeu a vrut sa-i arate ca daca e mai cumpatat si modest si lasa fatarnicia, atunci lucrurile pozitive incep sa se adune – acum sa nu si=o ia iar in cap si sa inceapa cu arogantele lui), dar si pentru jucatorii de fotbal care mimeaza profesionalismul.

Bravo Dinamo!

Delaurentis  •  28 august 2009, 10:14

Eu zic ca daca nu intrau aia pe teren in tur dinamo nu se califica.
Am reusit sa vad un zicu, un cristea, un bostina transpirat. Si asta nu e meritul lui bonetti!

cla  •  28 august 2009, 10:18

Dar antronorul nu-l felicita nimeni?
Eu cred ca si el are un mare merit.

blu  •  28 august 2009, 10:19

am tremurat si eu aseara si m-am bucurat de victorie, nu credeam ca n-o sa vad nici 5 minute din jocul stelei. dupa berea de calmare ce a urmat penalty-urilor mi-au trecut prin cap cateva intrebari: de ce s-a ajuns aici? de ce n-au fost in stare acesti oameni sa joace la fel si in groapa? de ce a trebuit ca niste oameni fara minte sa intre pe teren ca sa le aprinda si lor fitilul pentru o seara de fotbal? Acum cateva zile am incercat (la nu stiu ce meci jucat de dinamo) sa numar 5 pase ale acestora, n-am reusit … si tare mi-e teama ca nu voi reusi sa mai vad curand un joc cum am vazut aseara … dinamo traieste, asta e clar … dar cu treziri din adormire cand te astepti mai putin … somn usor (ca roman nu imi doresc asta … )

jiji  •  28 august 2009, 10:27

italianul merita felicitari,restul si au facut doar datoria.nu inteleg totusi prea mare tam tam pt dinamo.totusi sa intamplat ceva normal,sa calificat impotriva unei echipe modeste,

ahile61  •  28 august 2009, 10:34

Nu sunt un dinamovist,dar…..jos palaria.
Bravo lor.Nu stiu ce i-a motivat,nu stiu cum au gandit,dar au reusit.
Dinu avea dreptate aseara.Trebuie moderatie si reflectie.
Vor veni si infrangeri,in campionat,in EL….dar patima asta,bat-o buba.
Daca vom avea rezultate de exceptie cu Franta si Austria,chiar ca va fi o toamna fotbalistica de pomina
Bafta fotbalului romanesc

BORCEA  •  28 august 2009, 10:39

pe slovaci astia ii eliminau si GAZ METAN MEDIAS ……..ce sa ii laudam atat pe dinamo au facut ceva normal ei oricum ereau favoriti la calificare dupa tragerea la sorti dar ei si-au facut viata grea la BUCURESTI cand nu au jucat nimic ,o sa vedeti ce mare antrenor e ”BONETA ”asta

mesesanpaul  •  28 august 2009, 10:45

Ce spuneti voi ca fotbalul ceh e de doi bani???Eu din cate imi amintesc su jucat cu natonala o finala de campionat european sau ceva de genu nu??Cand o sa jucam noi o finala atunci sa vorbim de altii,cat despre meciul de aseara–BRAVO DINAMO–sincere felicitari.Sunt dinamovis de cand ma stiu si aseara a fost un meci cum rar mai vezi.Rar o echipa romaneasca intoarce rezultatul ,si de la 3-0.Cam exagerate intradevar toate laudele astea.Dinamo a fost aceeasi , doar ca de data asta au jucat relaxati ,au fost lasati in pace sa joace fara presiunea ONDUCATORILOR, MASSMEDIA,SUPORTERI penibili…..nu vi se pare ca prea se pune presiune pe capul unor jucatori care pana la urma sunt si ei oameni….Articolul super bun.SINCERE FELICITARI TUTUROR ECHIPELOR ROMANESTI CALIFICATE, chiar si vasluiului care nu s-au facut de ras si au LUPTAT in infernul de la atena……….BRAVO ROMANIA

rapidist de-o viata.  •  28 august 2009, 10:51

in 84 dinamo a scos pe hamburg in sferturi dupa 3 la 0 la bucuresti, ce gol a dat multescu de la 40 m, iar la hamburg, gazdele conduceau cu 3 la 0 si tintarul a dat 2 goluri calificind in semifinale pe dinamo. asta sa stie si lita,panduru si comentatorii nascuti dupa 84.a fost o calificare de poveste. acum dinamo a facut ca rapidistii si stelistii sa tina cu ei si sa se roage pt calificarea lor. minunat. multumim dinamo. felicitari si cel mai bun sa cistige mereu, chiar si duminica, chiar si…la meciul dinamo-rapid!

dee  •  28 august 2009, 11:17

INCA NU-MI VINE SA CRED…TIN CU DINAMO DINTOTDEAUNA,DAR M-AU DEZAMAGIT DE PREA MULTE ORI,INCAT NICI EU NU MAI CREDEAM IN EI…ASA CA AM DECIS SA NU MA UIT LA MECI, NU AM CREZUT NICI O SECUNDA CA VOR PUTEA INTOARCE REZULTATUL.NICI CHIAR ATUNCI CAND AM AUZIT CA E 1-0,NICI LA 2-0.ULTIMUL SFERT DE ORA AM ZIS SA MA UIT…IAR LA 3-0 SPIRITUL DINAMOVIST A REINVIAT IN MINE…AM SPERAT DIN NOU,DAR NU FOARTE MULT PT CA AM TRAIT MULTE DEZAMAGIRI.LA PENALTY-URI DE ABIA AM PUTUT SA PRIVESC..IAR CAND S-A TERMINAT AM PLANS DE FERICIRE…NU AM MAI TARIT DE MULT ASA CEVA.BRAVO BAIETI SPER SA LUPTATI LA FIECARE MECI CA IN SEARA TRECUTA…FELICITARI TUTUROR ECHIPELOR ROMANESTI PT CALIFICARE.IMI PARE RAU PT VASLUI…

Cătălin Tolontan  •  28 august 2009, 11:22

daryan: multumesc
CLAUGol: da, am fost convins ca UEFA nu va elimina pe Dinamo, am scris asta si UEFA a avut dreptate neeliminind-o, pentru ca astfel a lasat fotbalul sa decida

little.john  •  28 august 2009, 11:34

@reno: minunea, performanta, nu o reprezinta calificarea, ci atitudinea aratata aseara!!!! nimeni nu mai credea in calificare, nimeni in afara de acesti pusti de la dinamo! BRAVO lor! sunt stelist, dar o asa atitudine rar vezi la noi!

little.john  •  28 august 2009, 11:37

Si inca ceva: prea putina lume aminteste de performanta Vasluiului… chiar daca nu s-a calificat, au jucat cu daruire, au vrut…si asta e o performanta! Bravo Vaslui!
Multumim tuturor celor care au tinut cu TOATE echipele romanesti aseara!

Tudor(GT)  •  28 august 2009, 11:58

Revin .
MUTUMESC TUTUROR RIVALILOR DIN CAMPIONAT CARE ASEARA A FOST ALATURI DE NOI , DAR MAI ALES FIULUI MEU STELISTUL CARE A TINUT PUMNII ALATURI DE MINE SI M-A INCURAJAT SECUNDA DE SECUNDA , FIIND CEL CARE-MI SPUNEA CIND INSCRIA DINAMO LA 11 METRI CA EU NU AVEAM PUTEREA SA MA UIT .MULTUMIM !

Comentează