Ancheta, ziua II – Presedintele Comisiei: „Ati achizitionat stiri. E ilegal”. MTS: „Ce am facut e legal”

Ora 4:40 Nu a venit hirtia de la Parchet, dar PD-L a plecat din Comisie 🙂 Au declarat daca vor veni miine la 10.

miercuri, 1 iulie 2009, 10:23

Ora 4:40 Nu a venit hirtia de la Parchet, dar PD-L a plecat din Comisie 🙂 Au declarat daca vor veni miine la 10.

Ora 4:20 Audierile s-au incheiat. Miine lucrarile incep la ora 10. Parlamentarii decid pe cine vor cita pentru luni. Olteanu solicita chemarea trupelor care au cintat. „Nu e necesar. Doar daca ne place ideea de a ne poza aici cu artistii. Noi verificam MTS, nu artistii”, a spus Sever Voinescu.

Ora 4:10 Gelu Visan spune ca exista o lege prin care televiziunea si radioul public trebuie sa relateze cu prioritate sa stirile. Numai ca in contract sint nu sint TVR1 si TVR2, ci Realitatea TV, Antena 1, Antena 3, ProTv si MTV!

PRONOSTIC: MTS este intr-un punct aparent fara iesire. Ciobanu groggy legal! E momentul sa vina hirtia de la DNA ca sa se opreasca aceasta comisie 🙂 Parlamentul Romaniei are pe masa o chestiune fierbinte: contracte in care sint prevazute cumpararea de stiri si de reportaje.

Ora 4:00. A intervenit Alina Gorghiu. „Daca stiati ca sint ilegale, va mai puneati semnatura pe un contractul respectiv? Propunerea tehnica si contractul contin cumpararea de stiri. Credeti ca e legal?”. „E legal”, a spus Ciobanu.

Ora 3:55 „Cum puteti ca autoritate publica sa cumparati stiri?”. „Puteati sa cumparati droguri usoare, de pilda? Raspundeti-mi?”. „Pai stirile nu sint droguri”, a raspuns Ciobanu. „Dar este ilegal sa se cumpere stiri”, a recunoscut el. Ciobanu a inceput sa mestece guma tot mai sacadat. A intervenit si Banicioiu: „Nu stiati ca sef al departamentului juridic ca un om politic sa fie promovat pe bani publici. A spus-o CNA”.

Ora 3:50 Este audiat ultimul functionar MTS al zilei de azi, Paul Ciobanu, seful departamentului juridic. Olteanu: „In contracte, la capitolul Asigurarii Notorietatii Evenimentului, sint trecute clipuri si stiri. Care este baza legala pentru a achizitiona stiri si reportaje care sa se difuzeze in timpul buletinelor de stiri?„. Raspuns: „Noi nu am achizitionat stiri. Noi am achizitionat servicii recreative, iar rezultatul acestor servicii a constat si in mediatizarea”.

Ora 3:45: Boureanu: „Nu credeti ca e remarcabil ca s-a organizat un  eveniment care a  scos 100.000 de oameni in strada si a adus atit de multe stiri despre acest minister?”. Raspunsul lui Diaconu: „E de apreciat”.

 Ora 3:35 Aura Vasile: „Este normal ca in conditiile in care bugetul e cel care e sa cheltuiti 27% din linia de buget respectiva doar pentru doua zile de actiune?”.

Ora 3:30 Mesajul unui cititor pe blog: „Nu demisionezi cînd te simţi vinovat. Nu-i pasă numănui cît de vinovat sau nu te simţi. Demisionezi cînd autoritatea ta (morală, politică etc) şi încrederea în tine au ajuns atît de jos încît activitatea ta administrativă şi politică nu se mai poate desfăşura la paramanetri normali. Se tot vorbeşte de “demisia de onoare”. Nu onoarea e problema, ci efectele pe care o continuare a activităţii în aceeaşi funcţie le poate avea. E o chestie de eficienţă (politică, adminisitrativă, de imagine etc) Demisionezi cînd rămînerea ta în funcţie face rău (concret sau ca imagine) Guvernului, ministerului, partidului tău şi coaliţiei de guvernare”

Ora 3:05: PD-L a iesit din sala ca sa se consulte daca mai ramine in comisie pentru ca-l contesta pe Rizea. Banicioiu a anuntat: „Ca sa nu blocam activitatea comisiei, anuntam ca domnul Rizea se retrage din comisie”. Rizea a plecat. Boureanu spune ca el ramine: „Da, sint anchetat de DNA, dar nu am legatura cu cazul pe care-l anchetam”.

Ora 2:55 Gelu Visan a cerut suspendarea lui Rizea „pentru ca este cercetat de DNA”. „Si domnul Boureanu e cercetat penal”, a replicat Rizea. „Sint de acord ca toti cei cercetati de DNA sa nu mai faca parte din comisie”, a spus Banicioiu.

Ora 2:45: Este audiat Paul Diaconu, directorul directiei economice si juridice. „Eu nu pot sa-mi dau cu parerea referitor la preturi. Preturile sint o chestiune de achizitii”, a spus Diaconu. El a recunoscut ca se fac plati pe scena cumparata, de care oamenii din minister stiu, dar cu toate acestea firmele intermediare au inchiriat scena.

Ora 2:30
„In anexa scrie ca activitatile sportive trebuia facute de firme, iar noi intelegem ca au fost facute de directiile judetene. Cum a fost?”, a intrebat Nicolae Banicioiu. „Nu pot sa va raspund. Directia noastra isi inceteaza competentele dupa atribuirea contractelor”, a raspuns Marcuta.

Ora 2:25
„Domnilor colegi, va reamintesc ca nu sintem procurori. Nu mai certati invitatii. Si sa nu mai punem intrebari de genul <Ce ati face intr-o anumita situatie?>. Pentru asta putem convoca experti”, a spus Sever Voinescu.

 Ora 2:00
Marcuta admite ca „acest contract nu s-a negociat”. Intrebarea se referea daca, in momentul primirii ofertelor, ministerul a negociat sumele cu cele doua sume care au trimis ofertele si mai apoi au cistigat. „Legea nu interzice sa cheme doua firme cu aceeasi actionari”, a mai spus el.

Concluzie: din toate depozitiile de pina acum, MTS functioneaza in angajarea unui parteneriat de 630.000 de lei doar ca sa nu incalce legea! Nimic despre eficienta, nimic despre costuri. Doar sa nu se incalce legea.

Ora 1:30
Incepe audierea lui Marius Marcuta, cel care i-a luat locul lui Dan Toia ca sef al achizitiilor publice. „Nu am semnat nici un document. Doar am lucrat si lucrez in directia achizitii si am observat derularea procesului de 2 Mai”, a spus Marcuta. „Directia Generala de Programe pentru Tineret ar trebui sa monitorizeze evenimentele, pentru ca ei au facut fundamentarea”, a spus el.

Ora 1:15
Olteanu: „Dumneavoastra ati ales cui trimiteti ofertele? Ati verificat firmele inainte?”. „Nu”, a spus Toia. „Dar daca firmele aveau datorii? Nu aveati voie sa le selectati. Le-ati verificat”. „Nu. Urma sa le verifice comisia”.
„Vin multe oferte la minister?”. „Da”. „Si cum ati ales doar trei firme?”. „Le-am identificat”.

Ora 12:40
Comisia a primit contractele de la minister. „ANRMAP a precizat ca atribuirea e legala”, a spus Toia. „V-a sarit in ochi ca una dintre firme a fost fondata la finalul lui 2008?, a intrebat Alina Gorghiu. „Nu am avut aceasta informatie in prezentarea firmei”, a raspund Toia. „De ce ati trimis doar la trei firme?”, a intrebat Banicioiu. „Metodologia de lucru iti permitea sa transmiti la un numar de trei firme”, a declarat Toia. „MTS putea sa organizeze singur evenimentele?”. „Nu raspund la aceasta intrebare pentru ca nu era in sfera mea de achizitie!”.

Ora 12:30
Pentru public: Toia spune ca ministerul  ales o cale legala care nu presupunea licitatia. Ca a primit o nota de fundamentare. Ca a avut o metodologia, „aprobata de ministru”, care prevedea „se vor transmite oferte operatorilor economici”. „Care operatori? „. „Nu se  preciza”, a spus Toia.

Ora 12:25
Nicolae Banicioiu a intrebat: „Cum ati considerat ca cele doua companii merita sa ia contractul? Ati facut o comparatie cu piata, cu alte firme”. „Nu s-a facut o comparatie cu alte firme de profil. Am luat prezentarile sosite la minister”, a spus Toia.

Ora 12:20
Gratiela Gavrilescu l-a intrebat: „Ce directie v-a trimis criteriile dupa care ati selectat firmele?”. „In momentul in care se face o nota noi am spus: sa achizitionam servicii recreative si culturale”. „Cine a semnat hirtiile?”. „Nu pot sa precizez, acum fac altceva, unele lucruri se uita”. Dan Toia a mai spus: „Am solicitat sa incetez raporturile de munca pentru a cauta un loc mai bun de munca”.

Ora 12:15
Cum au fost alese firmele: „La sediul ministerului se depun oferte de foarte multe firme. Existau niste prezentari, s-au transmis invitatii, din trei doi au depus oferte si apoi comisia a selectat”. Olteanu a intrebat: „Dar au mai existat soi alte firme cu acelasi obiect de activitate pe care nu le-ati selectat?”. „La momentul sosirii mele am identificat acesti participanti”.  Este prima oara cind Toia admite ca el  a gasit firmele carora le-au fost trimise ofertele.

Ora 12:10
Toia a precizat ca a plecat pe 5 mai si n-a mai semnat procesele verbale. „Am respectat legea. Anexa 2 B presupune un tip de servicii care nu fac obligatorie licitatia, conform Ordonanta 34. Am facut o metodologie de lucru: au fost initiate note de fundamentare si alte documente. Legituitorul a lasat la libertatea contractantului sa-si stabileasca modul de lucru”.

Ora 12:00
Este audiat Dan Toia, cel care a spus: „Am fost seful directiei de achizitii din 16 martie in 5 mai„.  El s-a prezentat ca absolvent de drept si a spus ca „am avut atributii specifice” cind a fost intrebat de ce s-a ocupat in minister. „Totusi, spuneti-ne, din memorie, ce fisa a postului ati avut”. „Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu va pot spune neavind in fata documentele”.

Ora 11:55
Dan Zatreanu l-a chestionat pe Borbely: „Ati dat mult 100.00 de euro pe un eveniment in 15 orase”. Acesta  a raspuns: „In loc sa inchiriezi scene, mai bine cumperi una si se amortizeaza”. Boureanu l-a intrebat „Dupa ce ati primit decizia comisie de fundamentare sinteti obligat sa-l semnati?”. „Da”, a raspuns Borbely. 

Ora 11:45
„Ce diferenta este o agentie asa cum ati condus dumneavoastra si un minister?”, a intrebat Sever Voinescu. „Un ministru are un acces la alt nivel de decizie, mult mai ridicat”, a raspuns Borbely, continuind:  „Am condus un an ministerul comunicatiilor si va spun: ministrul e ultimul care decide la un eveniment major. Ministrul decide pe buget pentru ca raspunde pe buget”.  

Ora 11:41
Borbely a spus: „Eu nu vreau sa pun pe colegii actuali din guvern intr-o situatie proasta. Dar va spun: eu organizam activitatile centrale cu Agentia, ca de aia am oameni angajati, iar cele locale le faceam cu judetele. Daca un eveniment depasea puterea noastra am lucrat cu parteneri, dar ne-am implicat si noi”. Intrebat despre costuri, Borbely a spus ca „organizat de 10-15 orase mari si restul oraselor mici , un eveniment costa de aproximativ 100.000 de euro”.

Ora 11:35
„A existat o predare intre dumneavoastra si doamna ministru?”, a fost intrebat Borbely. „Eu am predat totul legal. Eu m-am bucurat foarte mult cind am auzit ca se face MTS! Iubesc sportul si am crezut ca ministerul va fi la inaltime si va investi in primul rind in baza materiala”. Gelu Visan l-a intrebat: „Daca s-ar fi prabusit scena ce faceati? Pentru ca afirmati ca nu stiati daca are autorizatie”. Tema a devenit secna din 2007! „Daca acea scena nu era conform standardelor, atunci e treaba unui director sau unei comisii. Eu mi-am dat avizul pentru achizitie pentru ca eu consideram ca a fost o afacere buna pentru institutie”.

Ora 11:30
Karoly Borbely, fost sef ANT, si-a inceput depozitia. Pe timpul sau s-a cumparat scena descoperita  de Jurnalul National si despre care, ieri, Ridzi  a spus ca n-a stiut ca exista. „Am achizitionat o scena, in primavara lui 2007, cu o rata de 2.000 de euro pe luna”.

Ora 11:25
Nicolae Banicioiu a intervenit: „Domnule Boureanu, in loc sa constatam ca e a doua zi cind doamna Ridzi nu ne trimite documentele, dumneavoastra tot incercati, din 5 in 5 minute, sa opriti activitatea Comisiei”.

Ora 11:10
Cristian Boureanu a cerut pentru a patra oara intr-o ora „un drept la replica”. El cere incetarea activitatilor comisiei pentru ca Parchetul a inceput cercetarile „din 23 iunie”. „Nu vreau sa fiu in ilegalitate”.

Ora 10:48
Aura Vasile, deputat PSD, constata ca „am senzatia ca doamna ministru nu vrea sa se apere pentru ca nu a trimis documentele pe care a promis ca va dispune sa le trimita!”.

Ora 10:45
Afirmatia lui Rizea este negata din interiorul MTS, care sustine ca el confunda publicarea pe sistemul electronic cu procesul efectiv de atribuire. Si ca HG-ul la care face referire nu are relevanta in dosarul cercetat, pentru ca in dosarul dezvaluit de presa este vorba de cumparare de catre minister de servicii de la cele doua firme nu de organizarea de evenimente de catre minister. Documentele invocate de Rizea au fost consultate si de catre gsp acum 10 zile si opinia ziarului e ca MTS avea dreptul sa cumpere serviciul. Cum, pe citi bani, unde s-au dus ei, cum s-au cumparat stiri, asta e alta discutie si pe aceste teme ne-am concentrat fondul investigatiei.

Ora 10:40
Vadit nervos, Cristian Boureanu a numit-o pe Alina Gorghiu „domnisorica”. „Pastrati acest termen pentru sotia dumneavoastra”, i-a raspuns presedinta Comisiei. „Daca vorbim despre familie, atunci aveti grija ca vorbim despre amanti!”, a spus Boureanu, stirnind rumoare la masa. Petru Lakatos, UDMR, a intervenit: „E prea mult, domnule Boureanu!”.

Ora 10:35
Deputatul Rizea a spus ca „MTS a organizat ilegal activitatile pentru ca a primit acest drept abia prin Hotarirea de Guvern 478/22 aprilie publicata in Monitorul Oficial pe 7 mai”. Rizea a mai spus ca, pentru a incerca sa intre in legalitate, MTS a organizat abia pe 2 iunie licitatiile.

Ora 10:25
Sever Voinescu si-a sustinut colegii in incercarea de a motiva liberalei Alinei Gorghiu ca, de fapt, comisia trebuie sa inceteze. „Nu confundati votul politic din aceasta comisie cu legalitatea”, a spus Sever Voinescu. Tactica PD-L e aceea de a incerca fie oprirea comisiei, fie  de a transmite perceptia ca e vorba de o comisie cu o conotatie exclusiv politica.

Ora 10:15
In fiecare zi, Comisia incepe ca in Ziua Cirtitei. Prin incercarea  lui Cristian Boureanu de la PD-L de a stopa activitatea Comisiei. Prin extinctie. In acest timp, patru oameni care reprezinta MTS stau si asteapta sa fie audiati. „Tergiversati lucrarile!”, a spus Bogdan Olteanu. „Nu tergiversam, doar vrem sa fim in legalitate”, a spus Gelu Visan, tot de la PD-L. Pe scurt, PD-L doreste incetarea activitatii comisiei pentru ca Parchetul a inceput cercetari preliminare la MTS.

Comentarii (67)Adaugă comentariu

crinul negru  •  1 iulie 2009, 20:06

-Nu stiu ce iti da tie dreptul ,draga Tolontan sa-mi cheltuiesti aportul la
buget,reactia ta la tarasenia Ridzi a dat nastere la o comisie,care comisie,
prin inutilitatea ei va duce la cheltuieli inutile. Acum ar trebui sa se auto
sesizeze parchetul la ce ai declansat tu si sa te puna sa platesti ca nu i-ai
lasat pe domnii parlamentari sa munceasca.

Eu_Bv  •  1 iulie 2009, 21:26

Crinul Negru: Domnule draga atunci hai sa nu mai scrie presa de nici o ilegalitate ca sa nu mai consume banii tai si uite asa o sa fie mai multi care vor face ce vor tot pe banii tai…..Domnule draga ma intreb ce fel de gandire e asta? Rusinica! Sau poate faci si tu parte din aripa PD….atunci intelegem de ce ai scris asemenea randuri…..

alin  •  1 iulie 2009, 21:37

@crinul negru
Bine ca vezi paiul din ochiul lui Tolo dar nu vezi barna scenei inchiriate cu 75000 euroi, bani publici, din curtea MTS.
Toti demagogii Ridzi-Pitzi-Nutzi sa faca bine sa aduca inapoi banii pe care i-a papat „independenta” Eba in campanie. Da?

Ovidiu Miron  •  1 iulie 2009, 21:44

„Cu o demisie pe masa Ridzi, zau ca ti-ar sta bine, Asa ar mai sti poporul
ca mai exista rusine”.

Boureanu a depasit orice limita a bunului simt. Este incredibil ce fel de
oameni ajung in asemenea functii in Romania.

Pestele de la cap se impute. Si oamenii vor tine bine minte acest lucru
la alegerile care se apropie.

Eu nu vreau sa imi cresc copiii intr-o tara condusa de infractori. Promovati
pe banii mei.

flo  •  1 iulie 2009, 21:53

Din punctul de vedere al redactarii evenimentelor, nu credeti ca ar fi mai
lizibil daca ar fi publicate in ordine cronologica (de la ora 10 AM la 4 PM
si nu invers)?
E greu de urmarit invers, cred ca nu mai citesc si urmarea.

Numai bine.

Gregory  •  1 iulie 2009, 23:47

In acest moment incerc sa gasesc o solutie si o formulare de a actiona Romania in justitie
De ce? Pentru ca imi pateaza imaginea. Statul roman imi si ne reprezinta interesele noastre, ale cetatenilor. Prin modul de actiune, Statul si-a atras renumele de: corupt, hot, tigan,samd. Prin analogie, EU ca si cetatean al Statului am preluat aceste etichete. Voi gasi o cale de a incepe acest demers.

un om  •  2 iulie 2009, 0:46

tolontane vezi ca astia de la Pro tv fac capturi cu tot ce se spune pe la TV de scena aia de 75000 de euro de la MTS, scena a fost de fapt de la Nescafe si Pro tv poate demonstra asta cu acte

un om  •  2 iulie 2009, 0:48

de acord cu gregory, de indata ce dobandesc cetatenia altui stat o sa renunt la cea Romana, e inadmisibil ce se intampla la noi, apropo i-as scuipa pe toti cei care pt o sticle de ulei se duc la vot, din cauza voastra o duce toata tara rau ca sa mancati voi intr-o zi

daniel v.  •  2 iulie 2009, 2:53

is realitati paralele… cna zice ca o anume achizitie de stiri e ilegala, iar parazitul ala de la juridic zice ca e legal: pai ori e prost de bubuie (ca nu intelege ca decizia cna e lege) ori o incalca cu nuna stiinta, ca un infractor – daca e prost sa fie dat afara, daca incalca intentioant legea sa fie trimis la mititica…
aceste audieri mai arata un lucru – lipsa de coloana verticala a functionarilor; e foarte grav – domnii functionari is in stare de orice ca sa-si pastreze locurile ocupate prin concursuri trucate

mitzi  •  2 iulie 2009, 8:39

Eu zic ca e bine ca s-a inceput de undeva demascarea mentalitatii grupului
PDL, o gaska de oamnei care sunt contra intereselor cetateanului, impreuna
cu pogea si boc sub privirile ingaduitoare ale presedintelui care asa cum
spune Gregory:
„,Statul roman imi si ne reprezinta interesele noastre, ale cetatenilor. Prin modul de actiune, Statul si-a atras renumele de: corupt, hot, *****”>*****,samd. Prin analogie, EU ca si cetatean al Statului am preluat aceste etichete. Voi gasi o cale de a incepe acest
demers.”
Boicotarea comisiei ridzi,de catre oamenii presedintelui, pusi special sa
faca asta,este o mostra clara de modul in care functioneaza
Guvernul, si acolo isi dau la glezne unii altora in detrimentul tarii,
astia de la PSD,sunt acum calul de bataie al pdl-listilor,
se vede/aude asta cu orice ocazie,oriude la tv, la radio.

Dorin  •  2 iulie 2009, 9:34

Draga Tolo
Esti tanar si nu ti-ai dat inca seama ca tot ce misca in tara asta ,raul ramu imi este prieten numai mie (baietilor cu ochi albastri)prieten imi este, iar tie (poporul roman trudit si obidit) dusman ti-este

Alter Ego Blog  •  2 iulie 2009, 9:40

Greu de comentat dar si mai greu de acceptat asemenea lucruri… dar cum sta in puterea noastra sa le schimbam…

Cristian Balteanu  •  2 iulie 2009, 10:08

E o mizerie si sunt degustat de ceea ce am vazut la televizor cu aceasta comisie,”suntem in ilegalitate,suntem legali” pana la urma de ce sa format aceasta comisie,pentru a ne oferii spectacol,circ.Inca o data sa demonstrat din pacate ca inca in Romania coruptia este la putere si nu va disparea asa de usor.Aceasta Ridzi ar trebui sa-si dea demisia,dar nu o va face pentru ca este sprijinita de cineva din staffu Romaniei.

cosmin  •  2 iulie 2009, 10:13

Casa de Avocati a senatorului Sova protejeaza interesele grupului Ritzi-Gardeaean, Ca si Gardean spune lumii ca da 100.000 de euro pentru a dormi linistit. Ziarele scriu ca aviatia utilitara este in faliment si lichidator ar fi MIRA CONSULTING. aiurea.. O chestie de imagine care demonstreaza fara tagada cat de amatori sunt oamenii care influenteaza destinele poporului roman:
– dna Ridzi este asezata, fantastic, in capul mesei, acolo unde sta de obicei seful grupului, CEO-ul.Ea este proasta din capul statului, nu al satului??
– in toate comisiile de ancheta din tarile dezvoltate, uitati-va la americani, cel anchetat este asezat pe latura lunga a mesei, fata in fata cu comisia de ancheta care se aseaza, in integralitatea ei, de cealalta parte, pentru a sugera distantarea fata de cel anchetat.
Nu a observat nimeni asta pana acum? Boureanu sa nu vorbeasca de Gorghiu, pentru ca daca era barbat adevarat nu ii pleca nevasta dintai cu nasi-su!! La el in casa banul ii tine potenta! De ce nu vorbiti despre cei 53 miliarde de lei luati avans pentru afacerea telegondola! Stoti ca Gardean este legat de afacerea Tigareta 2??? Intrebati-l pe Dan Voinea, ca el stie cel mai bine. O sa va trimit si un document interesant!!

alcoor  •  2 iulie 2009, 19:39

Ce circ in aceste comisii! Parca ar fi sedintele cpun-ului… lipseste doar Dinescu,asa cum lipseste si bunul simt… Si,ca prin minune, se va ingropa totul, ca doar asta-i rolul acestor comisii de vacanta mare,nu? Cata mizerie…

nastyboy  •  3 iulie 2009, 11:54

As dori sa va spun ceva, chiar daca ceea ce as dori sa va spun va
aparea pe site dupa 12 noaptea ori deloc. Va rog sa ma credeti pe cuvant
ca profilul d-lui Tolo imi este atat de cunoscut incat as putea sa va spun
chiar ca astazi, probabil, dl. ziarist este imbracat intr-o camasa mov
deschisa. Deschisa la un nasture. Dati-mi voie sa imi protejez sursele.
Dar nu asta este important. Toata lumea are camasi cu nasturi. Important
este ca nu am dat doi bani pe ancheta „unica” in Romania, in
peisajul jurnalistic postrevolutionar, bla, bla. In general, ca sa fiu
sincer si cat mai scurt, nu dau doi bani pe anchetele partinice ale gsp-ului, ale d-lui Tolo si chiar pe persoana acestui tip timid si cameleonic in strafundurile sale. Cu
toate acestea, am urmarit destul de aproape „ridziada”, aceasta canonada
dezlantuita de vajnicii anchetatori omniscienti. Ba chiar, pot sa va spun ca
nu am fost clintit nicio clipa din convingerile mele ca ancheta este o
megafacatura (cunoscand, v-am spus, profilul cetateanului respectiv).
Am ramas socat, insa, sunt si acum bulversat de o declaratie incredibila, in
opinia mea. La asa ceva nu m-as fi asteptat si cred ca trebuie analizata cu
mare atentie. Ceva, s-ar putea chiar cheia afacerii, se ascunde aici, in
declaratia lui Costi Mocanu din fata Comisiei. Personal, cred ca aceste
vorbe, desi par simple si la obiect, ascund mult mai mult si mult mai multe.
Sunt sigur ca la aceasta ora se analizeaza atent faptele, persoanele si
resorturile din dosul cuvintelor d-lui Mocanu. Vom vedea si veti vedea ce
va mai fi. Impreuna cu ziaristul nostru brav, desigur, pe care il propun
, deja, la „meritul ziaristic cu coroana si fara studii, clasele 6-8”. Nu,
nu este in conflict de interese. Se poate califica 🙂

sile  •  3 iulie 2009, 18:41

dragii mei,nu tin cu D-na Ridzi,nu am nici o treaba cu ea,nu sunt membru de partid dar am senzatia ca ne ambalam exact ca la termopanele lu Nastase.Pai,ne uitam la 600.000 euro??a-ti uitat oare ca Pe vremea fostului Prim ministru,s-au cheltuit nejustificat pentru campania electorala circa 600 milioane de euro??PNL are curajul si TUPEUL sa comenteze???ca si la Nastase,se vad termopanele in loc sa se vada spaga,coruptia pe zeci si sute de milioane de euro…Asta este PRAF IN OCHI!!!Sa vedem unde sunt adevaratii hoti si atunci o sa incep sa cred in justitie si politicieni.Pana atunci…numai de bine

Comentează